Xinhua Türkiye

Video: Shanghai'daki yabancı şirketler Kovid-19'un yükselişine rağmen normal çalışmalarını sürdürüyor

Abone Ol
https://youtu.be/0_iyv6uuq5o
Çin'in ekonomik merkezi Shanghai'daki yabancı şirketler, normal çalışmalarını sürdürdüklerini ve şehirdeki son Kovid-19 yükselişi nedeniyle şehirde kapalı yönetim uygulanmasına tam destek verdiklerini söyledi. Shanghai, biyolojik ilaçların önemli bir üretim üssü. Alman biyoteknoloji şirketi Boehringer Ingelheim'ın 100'den fazla çalışanı üç haftadır Shanghai'daki fabrikada yaşıyor. Bir şirket yöneticisi, ürettikleri kanser önleyici ilaçlara hastalar tarafından çok ihtiyaç duyulduğundan, pandemiye rağmen normal üretimin sürdürülmesinin önemini vurguladı.
WANG BİN, Boehringer Ingelheim (Çin) Biopharmaceutical Limited Şirketi Genel Müdürü: "Burada toplam 110 işçi, üretimi kesintisiz biçimde sürdürmek için görevlerine devam ediyor. Hastaların tedavilerine yönelik ilaçları düzenli bir şekilde alabilmeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz." Yabancı bankalar da kapalı yönetim sırasında düzenli işleyişi sağlamak için çeşitli önlemler alıyor. Standard Chartered China, acil durum planını etkinleştirerek temel pozisyonlardaki görevlilerin ofiste 24 saatlik vardiyalarda çalışmalarını sağladı.
JERRY ZHANG, Standard Chartered China Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı: "Yurtiçi ve yabancı finans piyasalarını birbirine bağlayan bir firma olarak, son salgından önce ayrıntılı acil durum planları hazırlamış ve tatbikatlar gerçekleştirmiştik. Standard Chartered, Çin'in uzun vadeli kalkınma beklentileri konusunda kesinlikle iyimser. Çin'in gelişiminin getirdiği fırsatlar konusunda güven doluyuz." Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Shanghai'dan bildiriyor.