VakıfBank önümüzdeki sezon için Çinli yıldız Yuan Xinyue ile sözleşme imzaladı VakıfBank önümüzdeki sezon için Çinli yıldız Yuan Xinyue ile sözleşme imzaladı
https://youtu.be/EG0YcWh_Up4
Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, konu ister Filistin meselesi ister başka bir uluslararası, bölgesel bir gerginlik olsun, uluslararası toplumun çifte standart uygulamaması gerektiğini söyledi.
WANG WENBİN, Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü:
"Uluslararası toplum, konu ister Filistin meselesi olsun isterseniz uluslararası ya da bölgesel başka bir gerilim olsun çifte standart uygulamamalı.
Ukrayna'daki sığınmacılar için daha fazla üzülmemiz gerekirken Ortadoğu, Afrika ve Latin Amerika'daki ülkelerden gelen sığınmacılara hoşgörü gösterilmemesi gerektiğini savunmak, kabul edilemez bir çifte standarttır.
Ukrayna'daki sivillere zarar vermenin savaş suçu olduğunu ama Yugoslavya Federal Cumhuriyeti, Afganistan, Irak ve Suriye'deki sivillere zarar verenlerin cezalandırılmamayı hak ettiğini savunmak, kabul edilemez bir çifte standarttır.
Ukrayna'ya yönelik saldırının egemenliğe saygı ilkesini ihlal ettiğini savunurken Yugoslavya Federal Cumhuriyeti, Afganistan, Irak ve Suriye'ye yönelik saldırıların meşru ve yasalara uygun olduğunu iddia etmek, kabul edilemez bir çifte standarttır.
Ukrayna meselesinde egemenliğin vazgeçilmez olduğunu savunurken, Yugoslavya Federal Cumhuriyeti, Afganistan, Irak ve Suriye'de insan haklarının egemenliğe üstün geldiği feryadında bulunmak, kabul edilemez bir çifte standarttır.
Tüm ülkelerin egemenliğine ve bağımsızlığına saygı gösterilmeli.
BM Sözleşmesi'nin amaçlarına ve ilkelerine riayet edilmeli. Tüm ülkelerin meşru güvenlik kaygılarının üzerinde durulmalı. Bölgesel gerginlik konuları ancak çifte standartlar ortadan kaldırıldığında adil bir şekilde çözülebilir ve Avrupa ile ötesinde kalıcı barış sağlanabilir."
Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Beijing'den bildiriyor.

Editör: İRFAN KARSLI