VakıfBank önümüzdeki sezon için Çinli yıldız Yuan Xinyue ile sözleşme imzaladı VakıfBank önümüzdeki sezon için Çinli yıldız Yuan Xinyue ile sözleşme imzaladı
https://youtu.be/-CXbK2TVcdg
Cakarta-Bandung Yüksek Hızlı Demiryolu'nun hemzemin geçit tabliyesi Perşembe günü Endonezya'da monte edlidi ve sonrasında yapılacak ray döşeme için uygun koşullar hazırlandı.
Cakarta-Bandung karayolu üzerine inşa edilen tabliyenin inşası, otoyoldaki yoğun trafik nedeniyle zorlukla ilerledi.
Çin TieSiJu İnşaat Mühendisliği Grubu Limited Şirketi'nin mühendisleri ve işçileri, sorunsuz ilerlemeyi garanti etmek için, Endonezya'nın Bayındırlık ve İskan Bakanlığı İnşaat Güvenliği Komitesi ve diğer ilgili hükümet departmanları ile tam olarak iletişim halinde yer trafiği yönetimi çözümleri ve güvenlik koruma önlemleri sağladı.
Cakarta-Bandung demiryolu, Çin'in Kuşak ve Yol İnisiyatifi ile Endonezya'nın Küresel Denizcilik Dayanağı stratejisi arasında kurulan bağlantı olarak öne çıkıyor.
Saatte 350 km'ye ulaşabilecek şekilde tasarlanan ve Çin teknolojisiyle inşa edilen demiryolu, Cakarta ile Batı Cava eyaletinin başkenti Bandung arasındaki yolculuğu üç saatten yaklaşık 40 dakikaya indirecek.
Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Cakarta'dan bildiriyor.

Editör: İRFAN KARSLI