Politika

Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısına bir bakış

Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısı yakınında, Afganların ve kamyonların sınırı geçmek için bekleyişi devam ediyor. Sınırın geçiş noktasında Pakistan asker...

Abone Ol

Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısı yakınında, Afganların ve kamyonların sınırı geçmek için bekleyişi devam ediyor. Sınırın geçiş noktasında Pakistan askerleri ile Afgan Taliban üyelerinin nöbet tuttuğu görülüyor.

3 Eylül 2021'de çekilen fotoğraf, Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısında Pakistan'a girmek için bekleyen kamyonları gösteriyor. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
3 Eylül 2021'de çekilen fotoğraf, Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısı yakınında sınırı geçmek için bekleyen kamyonları gösteriyor. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısı yakınında Afgan Taliban üyeleri sınırın Afgan tarafında devriye geziyor, 3 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)
Bir Pakistanlı asker (sağda) ve bir Afgan Taliban üyesi (solda), Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısında nöbet tutuyor, 3 Eylül 2021. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)