Politika

Pakistan-Afganistan sınırında düzen yeniden sağlandı

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinde yer alan ve Pakistan ile Afganistan arasındaki en büyük sınır kapılarından birisi olan Torkham sınır kapısında düzen y...

Abone Ol

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinde yer alan ve Pakistan ile Afganistan arasındaki en büyük sınır kapılarından birisi olan Torkham sınır kapısında düzen yeniden sağlandı.

Pakistan'ın kuzeybatısındaki Torkham kasabasında bulunan Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısında sınırı geçmek için bekleyen bir kamyon, 22 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Umar Qayyum/Xinhua)
Pakistan'ın kuzeybatısındaki Torkham'da çekilen bu fotoğrafta, Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısında sınırı geçmek için bekleyen kamyonlar görülüyor, 22 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Umar Qayyum/Xinhua)
Pakistan'ın kuzeybatısındaki Torkham kasabasında bulunan Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısından sınırı geçen Afganlar görülüyor, 22 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Umar Qayyum/Xinhua)
Pakistan'ın kuzeybatısındaki Torkham kasabasında bulunan Pakistan ile Afganistan arasındaki Torkham sınır kapısında sınırı geçmek için bekleyen kamyon şoförleri görülüyor, 22 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Umar Qayyum/Xinhua)