Sağlık

Kovid-19 vakalarının arttığı Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da yeni kısıtlamalar getirildi

Malezya'da kayıtlara geçen günlük Kovid-19 vakalarının yarısından fazlasının bildirildiği başkent Kuala Lumpur ve ülke ekonomisinin kalbinin attığı komşu Selangor eyaletinde s...

Abone Ol

Malezya'da kayıtlara geçen günlük Kovid-19 vakalarının yarısından fazlasının bildirildiği başkent Kuala Lumpur ve ülke ekonomisinin kalbinin attığı komşu Selangor eyaletinde salgının kontrol altına alınması için daha sıkı hareket kontrol önlemleri uygulanmaya başlandı. Malezya Sağlık Bakanlığının Cumartesi günü bildirdiğine göre, ülkede yeni 6.658 Kovid-19 vakası kayıtlara geçerken toplam vaka sayısı 772.607'ye çıktı.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Kovid-19'u kontrol altına almak için daha sıkı hareket kısıtlamalarının uygulandığı bir bölgede, maske takan insanlar sürüntü testi yaptırmak için bekliyor,
Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Kovid-19'u kontrol altına almak için daha sıkı hareket kısıtlamalarının uygulandığı bir bölgede bir asker devriye geziyor, 3 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)
Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Kovid-19'u kontrol altına almak için daha sıkı hareket kısıtlamalarının uygulandığı bir bölgede, maske takan insanlar sürüntü testi yaptırmak için bekliyor, 3 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)
Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Kovid-19'u kontrol altına almak için daha sıkı hareket kısıtlamalarının uygulandığı bir bölgede askerler devriye geziyor, 3 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)