DSÖ: İsrail ve Hamas Gazze'de çocuk felci aşı kampanyası için çatışmalara ara verecek DSÖ: İsrail ve Hamas Gazze'de çocuk felci aşı kampanyası için çatışmalara ara verecek

Malezya Sağlık Bakanlığı, Pazar günü 5 bin 298 yeni Kovid-19 vakası bildirirken, Malezya'da toplam vaka sayısı da 214 bin 959'a yükseldi.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da maske takmış bir kişi bisiklet sürüyor, 31 Ocak 2021. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)
Maske takmış insanlar, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da bir caddede yürüyor, 31 Ocak 2021. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)
Maske takmış insanlar, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da bir caddede yürüyor, 31 Ocak 2021. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)
Maske takmış bir kişi, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Çin Yeni Yılı için yapılan süslemelerin altında yürüyor, 31 Ocak 2021. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)
Maske takmış insanlar Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur yakınındaki Petaling Jaya'da bir alışveriş merkezinde Çin Yeni Yılı için yapılan süslemelere bakıyor, 30 Ocak 2021. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)
Maske takmış insanlar Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur yakınındaki Petaling Jaya'da bir alışveriş merkezinde Çin Yeni Yılı için yapılan süslemelerle selfi çekiyor, 30 Ocak 2021. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI