Rimini merkezli şirket, virüs ve bakteri taşıyabilecek tıbbi atıkları yakmaya gerek kalmadan güvenli bir şekilde imha edebilecek ürünler geliştiriyor. Şirket yıllardır Asya pazarlarına odaklanmış durumda - örneğin satışlarının yaklaşık dörtte biri Endonezya'da - ancak firma son zamanlarda odağını Çin'e çevirmeye başladı. Şirket, gerekli sertifikaları aldıktan sonra 5-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 4. CIIE'ye hemen kaydoldu. Şirketin teknik müdürü Marco Pericoli, Xinhua'ya verdiği demeçte, "Fuar şirketimiz için önemli bir adım ve bu yıl katılımcı olmak önceliklerimizden biriydi" dedi.

Çin ve ABD, politika ve ticaret konularında profesyonel, rasyonel ve yararlı görüşmeler gerçekleştirdi Çin ve ABD, politika ve ticaret konularında profesyonel, rasyonel ve yararlı görüşmeler gerçekleştirdi

Fuara şahsen katılan Pericoli'nin seyahati, Çin'e geldiğinde koronavirüs karantinası ve İtalya'ya döndüğünde kendi kendini tecrit etmeyi gerektiriyor. Pericoli, "Bu, Çin pazarına yönelik ilk girişimimiz ve bunu doğru yapmak istedik" dedi ve ekledi: "Fuarda şahsen bulunmak benim için ekstra çabaya değdi." Pericoli, Newster makinelerinin tıbbi atıkları, yakma yöntemiyle çalışan makinelerden daha çevre dostu ve daha düşük riskle sterilize ettiğini, özellikle Kovid-19 pandemisinin yarattığı artan sağlık riskleri düşünüldüğünde bunun önemli olduğunu belirtti.

Newster, CIIE'deki profilini yükseltmeyi ve şirketin karmaşık Çin pazarında bir yer edinmesine yardımcı olacak yerel bir ortak bulmayı umuyor. Pericoli, şirketin toplam 43 ülkede faaliyet gösterdiği için genel olarak Asya'ya odaklanmaya devam edeceğini, ancak Çin'in şirketin açık ara en büyük pazarı olma potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Pericoli, "İşler umduğumuz gibi gelişirse birkaç yıl içinde toplam satışlarımızın yüzde 50 ila 60'ı Çin'de gerçekleşebilir" dedi. "Eğer böyle olursa, bu yılki ruhsatlandırma sertifikaları ve CIIE'deki varlığımızla başlamış olacak."

Editör: İRFAN KARSLI