Bennett'in ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre Bourla, "Çocukların aşılanma olasılığını çok önemli" gördüğünü ve şirketinin "bu süreci hızlandırmak için elinden geleni yapmakta olduğunu" söyledi. Bennett ve Bourla, İsrail'in 60 yaş üzeri kişilere üçüncü hatırlatma dozu uygulaması konusunu da görüştü. İsrail Ağustos başında, dünyada 60 yaş üstü kişilere Pfizer'ın koronavirüs aşısının üçüncü dozunu uygulayan ilk ülke olmuştu. İsrail'de 9 milyonluk nüfusun yaklaşık yüzde 58'ine, çoğunluğu Pfizer aşısı olmak üzere iki doz aşı vuruldu.

Malezya sağlıkta iyileşme için şekerli içecekler vergisini artırmaya hazırlanıyor Malezya sağlıkta iyileşme için şekerli içecekler vergisini artırmaya hazırlanıyor

İsrail Sağlık Bakanlığı Perşembe günü ülkede günlük yeni vaka sayısının 5.946'ya ulaştığını ve bunların 421'inin durumunun ciddi olduğunu açıkladı. İsrail hükümeti daha önce yaptığı açıklamalarda birçok kez, aşılanma oranlarının artırılmasının daha fazla kapanma uygulanmasının önüne geçmeye yardımcı olacağını umduğunu duyurmuştu.

Editör: İRFAN KARSLI