Ekonomi

ICBC Turkey, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'nden ödül kazandı

ICBC Turkey Yatırım Menkul Değerler, Kurumsal Finansman İşlemleri kategorisinde "Finansman Sağlanmasına Aracılık İşlemleri Lideri" ödülünün de sahibi oldu. ICBC Turkey Yönetim...

Abone Ol

ICBC Turkey Yatırım Menkul Değerler, Kurumsal Finansman İşlemleri kategorisinde "Finansman Sağlanmasına Aracılık İşlemleri Lideri" ödülünün de sahibi oldu. ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Gao Xiangyang, İstanbul'da altıncısı gerçekleştirilen TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri töreninde, "Türkiye'nin ilk Çin sermayeli bankası olarak Türk finans sektörüne 2015 yılındaki ilk girişimizden bu yana güçlü bir marka olmayı hedefledik ve bu doğrultudaki çabalarımızı sürdürmekteyiz," açıklamasını yaptı.

Gao, "En büyük önceliğimiz özellikle Çin ile Türkiye arasında daha güçlü ticari, ekonomik ve kültürel bağlar kurmak," dedi. ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanına göre şirket, Türkiye'nin kalkınmasına katkıda bulunan "köprü, otoyol ve şehir hastanesi projeleri ile sınırlı olmaksızın" çok sayıda öncü projeye finansman sağlıyor.