Politika

ÇKP ideallerini gerçekleştirmek için çabalıyor

Yayında, 1921'de kurulduğundan bu yana partinin, varoluşuna yönelik riskler ya da acı fedakarlıklar da dahil her ne olursa olsun tüm zorluklara karşı mücadeleden asla vazgeçme...

Abone Ol

Yayında, 1921'de kurulduğundan bu yana partinin, varoluşuna yönelik riskler ya da acı fedakarlıklar da dahil her ne olursa olsun tüm zorluklara karşı mücadeleden asla vazgeçmediği ifade edildi. Bu yüzyılın, Marksizmin rehberliğinde ilerleyen ve kesin inançlar, girişimci bir ruh ve boyun eğmez bir kararlılıkla desteklenen ÇKP'nin çabasına şahit olduğu da belirtildi. Yayın, ÇKP'nin Marksizm'i desteklediğini, ideallerine ve inançlarına bağlı kaldığını, çığır açmayı sürdürdüğünü, riskleri etkisiz hale getirdiğini ve zorlukların üstesinden geldiğini belirtti.

Yüzyıllık yolculuğunda, ÇKP'nin karakterini, zorlu düşmanları yenme, riskleri etkisiz hale getirme ve zorlukların üstesinden gelme cesaretiyle güçlendirdiğini belirten yayın, bu durumun partinin belirleyici niteliği haline geldiğini de kaydetti. Yayında, tüm kazanımların parti üyelerinin nesiller boyunca süren sıkı çalışmasının sonuçları olduğu ve bu temelde davanın gelişmeye devam edeceği ifade edildi. Yayına göre, partinin geçmişteki başarısı, geleceğe tam bir güvenle bakmasını sağlıyor.