SHANTOU, 3 Aralık (Xinhua) Bölgede oyuncak endüstrisine ilişkin tam bir sanayi zinciri kurulmuş bulunuyor. Yerel makamlar, Kovid-19 pandemisinin oyuncak endüstrisi üzerindeki olumsuz etkilerinin üstesinden gelmek ve işletmelerin satış platformu oluşturmalarına ve yeni satış kanalları açmalarına yardımcı olmak için oyuncak endüstrisinin yükseltilmesini aktif bir şekilde destekliyorlar.

Çin'in ekonomi üretimi sel dönemine rağmen artışını sürdürdü Çin'in ekonomi üretimi sel dönemine rağmen artışını sürdürdü

2021'in ilk üç çeyreğinde Chenghai'da üretilen oyuncakların toplam değeri 9,296 milyar yuana (yaklaşık 1,4 milyar ABD doları) çıkarken, bu yıl Ocak'tan Temmuz'a kadar bölgeden 2,738 milyar yuan değerinde oyuncak ihraç edildi. Söz konusu dönemdeki oyuncak ihracatı, bölgenin toplam ihracatının yüzde 56,64'ünü oluşturuyor.

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletine bağlı Shantou kentinin Chenghai bölgesinde bir sosyal medya fenomeni, internet üzerinden canlı yayın aracılığıyla oyuncakları tanıtıyor, 2 Aralık 2021. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)
Havadan çekilmiş fotoğrafta, Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletine bağlı Shantou kentinin Chenghai bölgesinde bulunan kültür ve turizm endüstri parkının lojistik alanları görülüyor, 1 Aralık 2021. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI