CIIE Bürosu Müdür Yardımcısı Sun Chenghai, fuarda toplam 58 ülke ve üç uluslararası kuruluşun da çevrimiçi olarak ülke sergisine katılacağını ve bu ülkelerin 15'inin ise fuarda ilk kez yer alacağını söyledi. Sun, ziyaretçilerin katılımcı ülkelerin kalkınma başarıları, rekabetçi endüstrileri, kültürü ve turizmi hakkında bilgi edinmek için 3D modelleme ve sanal cihazlar gibi yeni teknolojiler aracılığıyla dijital sergi salonuna girebileceklerini belirtti.

Filistin Ekonomi Bakanı: Filistin ekonomisi benzeri görülmemiş bir riskle karşı karşıya Filistin Ekonomi Bakanı: Filistin ekonomisi benzeri görülmemiş bir riskle karşı karşıya

Katılımcı ülke ve katılımcı sayısının geçen yılki üçüncü CIIE'yi geride bıraktığını ifade eden Sun, çevrimdışı sergi alanının 360.000 metrekarenin üzerine çıkarıldığını da sözlerine ekledi. Fuarda gıda, otomobil, elektrik mühendisliği, tıbbi ekipman ve kozmetik gibi farklı sektörlerde dünyanın önde gelen çok sayıda kuruluşunun ürün ve teknolojilerini sergilemesi bekleniyor. Sun, 33 en az gelişmiş ülkeden 90 işletmenin de etkinliğe katılacağını söyledi.

Editör: İRFAN KARSLI