Ekonomi

Çin'in ithalat fuarı CIIE'de yeni ürünler tanıtılacak

127 ülke ve bölgeden yaklaşık 3 bin işletmenin katılacağı fuarda küresel spor eşyaları perakendecisi Decathlon, küçük çocukların kayak pistinde kullanabilecekleri yeni kayakla...

Abone Ol

127 ülke ve bölgeden yaklaşık 3 bin işletmenin katılacağı fuarda küresel spor eşyaları perakendecisi Decathlon, küçük çocukların kayak pistinde kullanabilecekleri yeni kayakların lansmanını yaparken küresel oyuncak devi Lego Grup ise yeni ürünler tanıtacak.

Fuar katılımcıları ayrıca yeşil teknolojiler ve düşük karbonlu planlarını da fuara getirecekler. Fransa merkezli kozmetik devi L'Oreal, su tüketimini yüzde 80'e kadar azaltan sürdürülebilir ve yenilikçi saç bakım ürünü olan L'Oreal Water Saver adlı ürünü tüketicilere sunacak. Elektronik üreticisi Panasonic, karbon nötr olmaya yönelik çözümünü sergilemek üzere bir "çevre" bölümü kuracak.

Amorepacific China'nın Başkanı Charles Kao, ithalat fuarında binlerce iş insanının biraraya gelmesine tanık olduğunu, Çin pazarının açıklık ve canlılığını hissettiğini ve Çin'de daha fazla gelişmeye duyduğu güveni sağlamlaştırdığını dile getirdi. Dünyada ithalata adanmış ilk fuar özelliğine sahip CIIE, son üç fuarda verimli sonuçlara ulaştı.