Vakaların tümü, Wangkui İlçesi'ndeki Huiqi Köyünde daha önce Kovid-19 enfeksiyonuna yakalananların yakın temaslıları veya ikincil yakın temaslılarından oluşuyor.

Pakistan'da çocuk felci aşılama ekibine saldırı: 6 yaralı Pakistan'da çocuk felci aşılama ekibine saldırı: 6 yaralı

Tüm yeni doğrulanmış ve asemptomatik vakalar belirlenen sağlık kurumlarına gönderildi, yakın temasları ve ikincil yakın temasları tıbbi tecrit altına alındı ve ziyaret ettikleri yerler dezenfekte edildi.

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang Eyaleti'nin Wangkui İlçesi'nde görevli personel geçici bir Kovid-19 test laboratuvarında çalışıyor, 17 Ocak 2021. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhu
Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang Eyaleti'nin Wangkui İlçesi spor salonunda kurulan geçici Kovid-19 test laboratuvarları görülüyor, 17 Ocak 2021. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang Eyaleti'nin Wangkui İlçesi'nde görevli bir personel geçici bir Kovid-19 test laboratuvarında tıbbi atıkları bertaraf ediyor, 17 Ocak 2021. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang Eyaleti'nin Wangkui İlçesi'nde görevli bir personel geçici bir Kovid-19 test laboratuvarında çalışıyor, 17 Ocak 2021. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI