Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi'nin Siyasi Bürosu Daimi Komitesi üyesi de olan Han, açıklamayı, katıldığı Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu'ndaki toplantı sırasında yaptı. Toplantı, bu yılın dördüncü çeyreği ve gelecek yılın başında yapılacak çalışmaları planlamak ve incelemek üzere düzenlendi. Han, gelecek yılın çalışmaları için plan yapmak amacıyla makro politikalar ve makro politikalara uygulanacak "döngüler arası" ayarlamalara ilişkin daha fazla araştırma yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Han, daha iyi planlama ve koordinasyonla, bu kış ve gelecek bahar için elektriğin güvenli ve istikrarlı şekilde tedarik edileceğinin altını çizdi. Kömür üretim kapasitesinin, güvenlik ve çevre koruma gereklilikleri göz önüne alınarak genişletilmesi gerektiğini belirten Han, kömür stoklama ve spekülasyon faaliyetlerinin de etkili şekilde engellenmesi gerektiğini vurguladı.

Çin ve Myanmar diplomatik ilişkilerin 73. yıldönümünde işbirliği anlaşmaları imzaladı Çin ve Myanmar diplomatik ilişkilerin 73. yıldönümünde işbirliği anlaşmaları imzaladı

Editör: İRFAN KARSLI