Açıklamaya göre MidAmerica St. Louis Havalimanı'nda 2024 yılında tamamlanması planlanan yeni 300 bin metrekarelik tesiste, başlangıçta yaklaşık 150 teknisyen, mühendis ve destek personeli istihdam edilecek ve bu personel, donanmanın ilk operasyonel uçak gemisi tabanlı insansız uçağı olan MQ-25 Stingray'i inşa edecek.

Kenya teknolojinin benimsenmesini artırmak için Huawei'yle işbirliğini genişletecek Kenya teknolojinin benimsenmesini artırmak için Huawei'yle işbirliğini genişletecek

Açıklamaya göre Boeing, MQ-25 uçağının tamamını ve tüm sistemlerini dijital olarak tasarladı ve üretim ve idame süreci boyunca kalite, verimlilik ve esnekliği sağlamak için kullanılan yüksek kaliteli modeller ortaya çıkardı. Açıklamada, donanmanın uçak gemisi hava kanadının menzilini genişletmeye yardımcı olmak için 70'ten fazla MQ-25 uçağı tedarik etmeyi planladığı ve bunların çoğunun yeni tesiste inşa edileceği belirtildi. Boeing MQ-25 uçaklarının ilk yedisini ve yerde test için kullanılan iki ürününü şu anda St. Louis tesislerinde üretiyor.

Editör: İRFAN KARSLI