Politika

ABD'de Senato baskını sonrası sessizlik

ABD'nin başkenti Washington D.C.'deki ABD Senato binasının seçim sonuçlarının tescil edilmesini engellemek isteyen Başkanı Donald Trump taraftarlarınca işgal edilmesinden bir...

Abone Ol

ABD'nin başkenti WashingtonD.C.'deki ABD Senato binasının seçim sonuçlarının tesciledilmesini engellemek isteyen Başkanı Donald Trumptaraftarlarınca işgal edilmesinden bir gün sonra Senatobinasının çevresi sessizliğe büründü.

ABD'nin başkenti Washington D.C.'de protestocuların ABD Senato binasını basmasından bir gün sonra Senato binasının yakınlarında Başkanı Donald Trump'ın taraftarları görülüyor, 7 Ocak 2021. (Fotoğraf: Liu Jie/Xinhua)

ABD'nin başkenti Washington D.C.'de Başkanı Donald Trump'ın taraftarlarının ABD Senato binasını basmasından bir gün sonra Senato binasının yakınlarında güvenlik personeli görülüyor, 7 Ocak 2021. (Fotoğraf: Liu Jie/Xinhua) ABD'nin başkenti Washington D.C.'de Başkanı Donald Trump'ın taraftarlarının ABD Senato binasını basmasından bir gün sonra Senato binasının yakınlarında çalışan gazeteciler, 7 Ocak 2021. (Fotoğraf: Liu Jie/Xinhua)