ABD'nin başkenti WashingtonD.C.'deki ABD Senato binasının seçim sonuçlarının tesciledilmesini engellemek isteyen Başkanı Donald Trumptaraftarlarınca işgal edilmesinden bir gün sonra Senatobinasının çevresi sessizliğe büründü.

Washington-D.C.'de-protestocuların-ABD-Senato-binasını-basmasından-bir-gün-sonra-Senato-binasının-yakınlarında-Başkanı-Donald-Trump'ın-taraftarları-görülüyor

Türkiye’nin Çin’deki 5. Temsilciliği Chengdu'da Açıldı Türkiye’nin Çin’deki 5. Temsilciliği Chengdu'da Açıldı

ABD'nin başkenti Washington D.C.'de protestocuların ABD Senato binasını basmasından bir gün sonra Senato binasının yakınlarında Başkanı Donald Trump'ın taraftarları görülüyor, 7 Ocak 2021. (Fotoğraf: Liu Jie/Xinhua)

ABD'nin başkenti Washington D.C.'de Başkanı Donald Trump'ın taraftarlarının ABD Senato binasını basmasından bir gün sonra Senato binasının yakınlarında güvenlik personeli görülüyor, 7 Ocak 2021. (Fotoğraf: Liu Jie/Xinhua) ABD'nin başkenti Washington D.C.'de Başkanı Donald Trump'ın taraftarlarının ABD Senato binasını basmasından bir gün sonra Senato binasının yakınlarında çalışan gazeteciler, 7 Ocak 2021. (Fotoğraf: Liu Jie/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI