Sağlık

2021 Shanghai Yarı Maratonu 18 Nisan'da yapılacak

21,0975 kilometrelik toplam mesafenin bu yılki rotası Pudong Yeni Alanı'ndaki Fenghe Yolu'ndan başlayacak ve aralarında Lujiazui bölgesi, 2010 World Expo fuar alanı ve Yeni Bu...

Abone Ol

21,0975 kilometrelik toplam mesafenin bu yılki rotası Pudong Yeni Alanı'ndaki Fenghe Yolu'ndan başlayacak ve aralarında Lujiazui bölgesi, 2010 World Expo fuar alanı ve Yeni Bund Eğlence Parkı'nın da olduğu çeşitli manzaralı alanlara sahip Shanghai Oriental Spor Merkezi'nde sona erecek.

Yarı maratonun organizatörlerine göre, başvuru kanalı 26 Mart öğleye kadar yarı maratonun resmi internet sitesinden erişilebilir olacak. Yaklaşık 6 bin koşucunun seçileceği çekilişin sonucuysa 30 Mart'ta açıklanacak. Pandemi önlem ve kontrol talebini karşılamak için bu sene yabancı elit sporcular davet edilmeyecek. Öte yandan tüm katılımcıların yarı maratondan evvel geçerli nükleik asit testi sonucu ibraz etmesi gerekiyor. Organizatörler 21 tıbbi hizmet noktası kuracak ve rota boyunca 20 ambulans yer alacak. Koşucular her beş kilometrede bir su istasyonu bulacak ve yarı maratonu bitiren herkese enerji takviyesi için gıda paketi hediye edilecek.