Zhou, Airshow China'nın, Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Zhuhai kentinde 28 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Zhuhai Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı da olan Zhou, düzenlediği basın toplantısında, fuara katılacağı onaylanan katılımcılar arasında Boeing, Embraer, GE Aviation, Honeywell ve Parker Aerospace gibi tanınmış uluslararası uçak ve uzay şirketlerinin bulunduğunu bildirdi.

Bu yılki Airshow China, yüzde 80'i şimdiden rezerve edilmiş 100 bin metrekarelik kapalı fuar alanının yanı sıra 360 bin metrekarelik açık hava sergi alanına sahip. Zhou etkinliğin, izleyicilerin akrobatik uçuşları, yer ekipmanlarının dinamik sunumlarını ve çevrim içi forumları izlemelerine olanak sağlayacak çevrim içi bir versiyon sunacağını ifade etti. Etkinlik ayrıca yurtiçi ve yurtdışından profesyonel ziyaretçileri ve ticari heyetleri hem çevrim içi hem de çevrim dışı tur, alışveriş ve anlaşmalar yapmaya davet edecek.

Çin'de yapay zekaya ilişkin güvenlik yönetişimi çerçevesi açıklandı Çin'de yapay zekaya ilişkin güvenlik yönetişimi çerçevesi açıklandı

Editör: İRFAN KARSLI