Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti

Koruma çalışmaları kapsamında bahçeye halihazırda toplam 44 ender hedef tür nakledildi. COP15 olarak bilinen BM Biyolojik Çeşitlilik Sözleşmesi 15. Taraflar Konferansı, Pazartesi öğleden sonra Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin merkezi Kunming'de başladı.

10 Ekim 2021'de çekilen kolaj fotoğrafta, Çin'in güneybatısında bulunan Yunnan eyaletindeki Kunming kentinde yer alan Kunming Botanik Bahçesi'nden nakledilmiş Christensenia assamica ile araştırmacılar tarafından doğadan toplanmış Christensenia assamica (solda) bitkisinden bir örnek görülüyor. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)
10 Ekim 2021'de çekilen kolay fotoğrafta, Çin'in güneybatısında bulunan Yunnan eyaletindeki Kunming kentinde yer alan Kunming Botanik Bahçesi'nden nakledilmiş Craigia yunnanensis ile araştırmacılar tarafından doğadan toplanmış Craigia yunnanensis (solda) bitkisinden bir örnek görülüyor. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)
10 Ekim 2021'de çekilen kolaj fotoğrafta, Çin'in güneybatısında bulunan Yunnan eyaletindeki Kunming kentinde yer alan Kunming Botanik Bahçesi'nden nakledilmiş Manglietiastrum sinicum ile araştırmacılar tarafından doğadan toplanmış Manglietiastrum sinicum (solda) bitkisinden bir örnek görülüyor. (Fotoğraf: Wang Nan/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI