Mısır'da üzüm hasadı Mısır'da üzüm hasadı

İbb kentinde bulunan Al-Radhmah semtindeki öğrenciler ise tek müsait sınıfların yıkık bir binanın içinde bulunduğu Shuhada-Alwahdah Okulu'na geri döndü. Okulun tek eğitim binası, 2015 yılındaki hava saldırıları sırasında yıkılmıştı. Öğrenciler, o zamandan beri bu tehlikeli binanın içinde eğitim almak zorunda.

Yemen'in İbb kentinde bulunan Al-Radhmah semtindeki Shuhada-Alwahdah Okulu'nda yarı yıkık bir binanın önünde sabah sporu yapan öğrenciler, 14 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Muhammed Muhammed/Xinhua)
Yemen'in İbb kentinde bulunan Al-Radhmah semtindeki Shuhada-Alwahdah Okulu'nda yarı yıkık bir binanın içinde oturan öğrenciler, 14 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Muhammed Muhammed/Xinhua)
Yemen'in İbb kentinde bulunan Al-Radhmah semtindeki Shuhada-Alwahdah Okulu'nda yarı yıkık bir binanın içinde yerde oturan öğrenciler, 14 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Muhammed Muhammed/Xinhua)
Yemen'in İbb kentinde bulunan Al-Radhmah semtindeki Shuhada-Alwahdah Okulu'nda yarı yıkık bir binanın önünde ders kitabını tutan bir öğrenci, 14 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Muhammed Muhammed/Xinhua)
Yemen'in Husilerin kontrolündeki başkenti Sana'nın yaklaşık 190 kilometre güneyinde bulunan İbb kentindeki Al-Radhmah semtinde yer alan Alwahdah Okulu'ndaki yarı yıkık eğitim binasının içinde yerde oturan öğrenciler, 14 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Muhammed Muhammed/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI