Sağlık

Virüs yeniden canlanırken Beijing, şehre giriş kısıtlamalarını sıkılaştırdı

Başkent yönetiminin basın toplantısında yapılan açıklamaya göre, Beijing'e seyahat edecek herkesin şehre varmadan önceki 48 saat içinde yapılmış negatif sonuçlu nükleik asit t...

Abone Ol

Başkent yönetiminin basın toplantısında yapılan açıklamaya göre, Beijing'e seyahat edecek herkesin şehre varmadan önceki 48 saat içinde yapılmış negatif sonuçlu nükleik asit testi ve yeşil sağlık kodu ibraz etmesi gerekiyor. Son 14 günde yeni vaka bildirilmiş ilçelerden (şehirlerde, bölgelerden, bucaklardan) gelenler de ulusal başkente girişlerinde sıkı kısıtlama altında olacak.

Beijing'deki ulusal konferans, eğitim ve diğer faaliyetlerin düzenlenmesi de sıkı kontrol altında olacak. Bu faaliyetler süresince kapalı yönetim uygulanacak ve hiçbir katılımcının dışarı çıkmasına izin verilmeyecek. Bu önlemler 17 Kasım'da yürürlüğe girecek ve dinamik bir şekilde salgının durumundaki değişikliklere göre ayarlanacak. Çin Ulusal Sağlık Komisyonu'nun Cumartesi günkü günlük raporuna göre, Çin anakarasında Cuma günü 57 yeni yerel kaynaklı Kovid-19 vakası bildirildi.