Festivalin düzenlendiği Xihai'an (Batı Kıyısı) Yeni Alanı'nın Turizm Komisyonu'na göre, 24 gün sürecek olan karnaval, 40'tan fazla ülke ve bölgeden toplam bin 600 farklı birayı biraraya getirdi. Festival kapsamında uluslararası değişimler, ekonomik ve ticari sergiler, moda gösterileri, geçit törenleri ve gösterileri kapsayan 400'ün üzerinde etkinlik düzenlenecek. Organizatör tarafından yapılan açıklamada, ziyaretçilere bira ve yiyecek sağlamak üzere bölgede dokuz çadır ve 32 baraka kurulduğu belirtildi.

Bira festivalinde bu yıl, Kovid-19 pandemisinde olası bir artışın önüne geçmek için katılımcılardan festival alanına girerken maske takmaları ve sağlık kodlarını göstermeleri isteniyor. Çin'in çok eski bir bira markasının ana merkezi olan Tsingtao Bira Fabrikası'na ev sahipliği yapan Qingdao kentindeki Uluslararası Bira Festivali, her yıl düzenlenen bir etkinlik.

Çin'in ünlü Sanxingdui Harabeleri'nde 3.400 yıllık yeşim taşı ve taş işleme atölyesi keşfedildi Çin'in ünlü Sanxingdui Harabeleri'nde 3.400 yıllık yeşim taşı ve taş işleme atölyesi keşfedildi

Editör: İRFAN KARSLI