Çin'de geliştirilen büyük video oluşturma modeli Vidu küresel kullanıma açıldı Çin'de geliştirilen büyük video oluşturma modeli Vidu küresel kullanıma açıldı

Bu rakam geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 200'ün üzerinde bir artış anlamına geliyor ve Çin'de trafiğe tescil edilen toplam otomobil sayısının yaklaşık yüzde sekizini oluşturuyor. Çin'in lider spor kullanımlı araç (SUV) ve pikap üreticisi GWM, yeni enerji araştırmalarında trendi takip ediyor. GWM, hidrojen yakıt hücreli araçlara yönelik teknolojik araştırma ve geliştirmeye destek olmak için büyük bir çaba sarf ediyor.

Çin'in kuzeyindeki Hebei eyaletinin Baoding kentinde bulunan Great Wall Motor'a (GWM) ait Haval teknoloji merkezinde bir görevli bir akıllı farı tanıtıyor, 15 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Jin Haoyuan/Xinhua)
Çin'in kuzeyindeki Hebei eyaletinin Baoding kentinde bulunan Great Wall Motor'a (GWM) ait hidrojen enerjisi teknoloji merkezinde bir teknisyen hidrojen yakıt hücreli bir aracın performans testini yapıyor, 15 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Zhu Xudong/Xinhua)
Çin'in kuzeyindeki Hebei eyaletinin Baoding kentinde bulunan Great Wall Motor'a (GWM) ait hidrojen enerjisi teknoloji merkezinde bir teknisyen yakıt hücresi test alanında çalışıyor, 15 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Zhu Xudong/Xinhua)
Çin'in kuzeyindeki Hebei eyaletinin Baoding kentinde bulunan Great Wall Motor'a (GWM) ait Haval teknoloji merkezinde bir ziyaretçi akıllı teknolojiyi deniyor, 15 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Zhu Xudong/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI