Tencent Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Pony Ma, bu taahhütü çalışanlarına gönderdiği ve "tüketici internetine kök salma, endüstriyel interneti kucaklama ve sürdürülebilir toplumsal değer inovasyonunu destekleme" stratejisini öne çıkardığı mektupta verdi.

Çin'de yapay zekaya ilişkin güvenlik yönetişimi çerçevesi açıklandı Çin'de yapay zekaya ilişkin güvenlik yönetişimi çerçevesi açıklandı

Şirketin tüketici interneti ve endüstriyel internette dayanak noktaları oluşturma stratejisini ilk olarak 2018'de sunduğunu kaydeden Ma, "Sürdürülebilir toplumsal değer inovasyonunu şirketin ana stratejisine dahil etmek için daha da ileri gitmeye hazırız" dedi.

Ma, mektubunda bu stratejinin ilgili alanlarını temel bilimler, eğitim inovasyonu, kırsal canlandırmanın desteklenmesi, karbon nötrlüğü, gıda, enerji ve su güvenliği, olağanüstü haller, yaşlılara yönelik sağlık hizmetleri teknolojisi ve kamu yararı sektörünün dijitalleştirilmesi olarak sıraladı. Tencent, eski kamu yararı departmanını sürdürülebilir toplumsal değer bölümü olarak geliştirerek dönüştürmüştü.

Editör: İRFAN KARSLI