Bilim ve teknoloji

Shanghai Oto Fuarı 2021 başladı

19-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek Shanghai Oto Fuarı 2021, koronavirüs pandemisi sürerken dünyanın önde gelen otomobil fuarları arasında bu yıl normal koşullarda düzenlen...

Abone Ol

19-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek Shanghai Oto Fuarı 2021, koronavirüs pandemisi sürerken dünyanın önde gelen otomobil fuarları arasında bu yıl normal koşullarda düzenlenenen ilk fuar olacak. Fuar organizatörüne göre, 12 kapalı sergi salonuna ve toplam 360 bin metrekarelik bir sergi alanına sahip otomobil fuarına katılmak üzere dünya genelinde bin şirket kayıt yaptırdı.

Programa göre, 19-20 Nisan tarihleri medya günleri olarak, 21-23 Nisan tarihleri ise sektördeki profesyoneller için ayrıldı. Fuar, 24-28 Nisan tarihlerinde halka açık olacak. Bu yılki fuarın biletleri Kovid-19 pandemisini etkin şekilde önlemek ve kontrol edebilmek için elektronik olarak hazırlanırken, ziyaretçilerin girişte geçerli kimlik belgesi ve kişisel Kovid-19 test sonuçları, aşılama kayıtları ile orta veya yüksek dereceli riskli bölgelere seyahatlere dair sağlık verilerini gösteren QR kodunu göstermeleri gerekiyor.