SF Airlines, her yıl 11 Kasım'daki çevrimiçi alışveriş çılgınlığı "Çifte 11" (Bekarlar Günü) sırasında lojistik faaliyetlerin zirve yaptığını ve bu kapsamda kargo uçaklarının tamamının görevde olduğunu bildirdi. Kargo havayolu şirketi, kargo uçağı kapasitesini artırmanın yanında talepleri karşılamak ve çeşitli bölgeleri önemli bir e-ticaret kümesi olan ülkenin doğusuyla bağlamak için 10 yeni rotayı da kullanıma aldı.

Genel merkezi Shenzhen'de bulunan SF Airlines, Çin'in teslimat devi SF Express'in havacılık kolu. Kargo havayolunun filosunda an itibarıyla 67 tamamen kargo amaçlı uçak bulunuyor ve şirketin küresel ağı yurtiçi ile yurtdışında 83 varış noktasını kapsıyor.

Çin ve Malavi ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Malavi ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti

Çin Lojistik ve Satın Alma Federasyonu ile e-ticaret devi JD.com tarafından ortaklaşa yürütülen sektörel bir ankete göre, Çin'in e-ticaret lojistik sektörü Ekim ayında makul bir büyüme kaydederken, e-ticaret lojistiği faaliyetlerini izleyen endeks de bir önceki aya göre 0,3 yüzde puan artarak 111,5 puana ulaştı. Anket, e-ticaret lojistiğine olan talebin, "Çifte 11" alışveriş çılgınlığından etkilenerek Kasım ayında artmaya devam edeceğini öngörmüştü.

Editör: İRFAN KARSLI