Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde yaklaşık 630 milyon seyahat yapıldı Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde yaklaşık 630 milyon seyahat yapıldı

BEİJİNG, 31 Ağustos (Xinhua) -- 2024 Pujiang İnovasyon Forumu'nun 7-10 Eylül tarihleri arasında Shanghai'da düzenlenecek.

Çin Bilim ve Teknoloji Bakanlığı'nın Cuma günü Beijing'de düzenlediği basın toplantısında yapılan açıklamada foruma 40'tan fazla ülke ve bölgeden 300'den fazla uzman ve akademisyenin katılacak ve araştırmalarda ulaşılan bir dizi başarının forum sırasında açıklanacağı belirtildi. Katılımcıların yaklaşık yüzde 40'ını yabancı konuklar oluşturacak.

Bu yıl "İnovasyonu Paylaşmak ve Geleceği Şekillendirmek: Bilimsel ve Teknolojik İnovasyon için Açık Bir Ortama Doğru" temasıyla düzenlenecek forum, ileri teknoloji ve endüstriyel gelişim, yenilikçi ekoloji ve yenilikçi yetenekler gibi alanlara odaklanacak. Tartışma konuları arasında yaşam bilimleri, geleceğin malzemeleri ve endüstriyel entegrasyon yer alacak.

2024 Pujiang İnovasyon Forumu, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı ve Shanghai belediye yönetimi tarafından ortaklaşa düzenlenecek. Bu yıl onur konuğu olarak Macaristan davet edildi.

Kaynak: rss