İki yılda bir yapılan ve bu yıl çevrimiçi olarak düzenlenen Posidonia Deniz Turizmi Forumu'na hitaben konuşan Weng, Salı günü itibarıyla, bu yıl 400'ün üzerinde kruvaziyerin limana gelmesinin planlandığını söyledi. Weng, "Bu yıl gelen rıhtım rezervasyonları, rekor kırılan 2019 yılıyla karşılaştırıldığında bile çok olumlu." dedi. Weng, Pire Liman İşletmesi'nde özellikle acil durumlarda tüm kruvaziyer yolcu ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde yolcu terminallerindeki tesislerin iyileştirildiğini kaydetti.

Weng, "Yatırımı ve kruvaziyer faaliyetine devam etmek için hazırlıklarımızı asla durdurmadık. Sağlık protokolleri güncellenirken şu an için yedi ila sekiz rıhtım mevcut" dedi. Weng, "Pire Limanı'na yönelik yatırımlarımıza büyük altyapı projeleriyle devam ediyoruz. Yeni nesil kruvaziyer endüstrisinin büyük oyuncularının ihtiyaçlarını karşılayabiliriz." diye konuştu. Çinli COSCO Shipping firması, uluslararası bir ihalenin ardından 2016 yılında Pire Limanı İşletmesi hisselerinin çoğunu satın almıştı.

Çin ve ABD, iklim eyleminin güçlendirilmesi için bir araya gelecek Çin ve ABD, iklim eyleminin güçlendirilmesi için bir araya gelecek

Editör: İRFAN KARSLI