Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp

PEŞAVER, 4 Mart (Xinhua) -- Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinin Peşaver kentindeki bir camide Cuma günü güçlü bir patlama meydana geldi. Polis ve hastane yetkililerinin verdiği bilgiye göre patlamada en az 50 kişi hayatını kaybederken, 60'a yakın kişi de yaralandı. 15'e yakın yaralının da durumu kritik.

Pakistan'ın Peşaver kentinde gerçekleşen patlamanın ardından bir saldırı kurbanını hastaneye taşıyan insanlar, 4 Mart 2022. (Fotoğraf: Saeed Ahmad/Xinhua)
Pakistan'ın Peşaver kentindeki patlamanın gerçekleştiği caminin zarar gören bölümlerinde inceleme yapan kurtarma görevlileri, 4 Mart 2022. (Fotoğraf: Saeed Ahmad/Xinhua)
Pakistan'ın Peşaver kentinde gerçekleşen patlamanın ardından saldırı kurbanlarını hastaneye taşıyan insanlar, 4 Mart 2022. (Fotoğraf: Saeed Ahmad/Xinhua)
Pakistan'ın Peşaver kentinde gerçekleşen patlamanın ardından bir saldırı kurbanını hastaneye taşıyan insanlar, 4 Mart 2022. (Fotoğraf: Stringer/Xinhua)
Editör: İRFAN KARSLI