TİANJİN, 13 Ocak (Xinhua) -- GÇT tedavisi temelde genel ve hafif semptomları olan hastaları tedavi etmek için kullanılıyor. GÇT'nin ateş, öksürük ve yorgunluk gibi semptomları iyileştirmede özellikle etkili olduğu kanıtlandı. Karışım asemptomatik Kovid-19 taşıyıcılarının ve karantina altındaki yakın temaslıların tedavisinde ve korunmasında da uygulanıyor.

DSÖ: İsrail ve Hamas Gazze'de çocuk felci aşı kampanyası için çatışmalara ara verecek DSÖ: İsrail ve Hamas Gazze'de çocuk felci aşı kampanyası için çatışmalara ara verecek
Çin'in kuzeyinde yer alan Tianjin'deki Tianjin Geleneksel Çin Tıbbı Üniversitesi Birinci Eğitim Hastanesi'nde bir eczacı, Geleneksel Çin Tıbbı karışımını hazırlamak için malzemeleri uygun hale getiriyor, 12 Ocak 2022. (Fotoğraf: Li Ran/Xinhua)
Çin'in kuzeyinde yer alan Tianjin'deki Tianjin Geleneksel Çin Tıbbı Üniversitesi Birinci Eğitim Hastanesi'nde Geleneksel Çin Tıbbı karışımı paketleri görülüyor, 12 Ocak 2022. (Fotoğraf: Li Ran/Xinhua)
Çin'in kuzeyinde yer alan Tianjin'deki Tianjin Geleneksel Çin Tıbbı Üniversitesi Birinci Eğitim Hastanesi'nde eczacılar, Geleneksel Çin Tıbbı karışımını hazırlamak için malzemeleri tartıyor, 12 Ocak 2022. (Fotoğraf: Zhao Zishuo/Xinhua)
Çin'in kuzeyinde yer alan Tianjin'deki Tianjin Geleneksel Çin Tıbbı Üniversitesi Birinci Eğitim Hastanesi'nde bir eczacı, Geleneksel Çin Tıbbı karışımı paketlerini inceliyor, 12 Ocak 2022. (Fotoğraf: Li Ran/Xinhua)
Çin'in kuzeyinde yer alan Tianjin'deki Tianjin Geleneksel Çin Tıbbı Üniversitesi Birinci Eğitim Hastanesi'nde bir eczacı, Geleneksel Çin Tıbbı karışımını hazırlamak için malzemeleri tartıyor, 12 Ocak 2022. (Fotoğraf: Li Ran/Xinhua)
Çin'in kuzeyinde yer alan Tianjin'deki Tianjin Geleneksel Çin Tıbbı Üniversitesi Birinci Eğitim Hastanesi'nde eczacılar, Geleneksel Çin Tıbbı karışımı paketlerini taşıyor, 12 Ocak 2022. (Fotoğraf: Zhao Zishuo/Xinhua)
Editör: İRFAN KARSLI