Çin ve Çad ikili ilişkileri stratejik ortaklık seviyesine yükseltti Çin ve Çad ikili ilişkileri stratejik ortaklık seviyesine yükseltti

İtalya'nın başkenti Roma'daki Bioparco hayvanat bahçesinde yaşayan hayvanlar, sıcak hava dalgalarının çok sayıda Avrupa ülkesini vurduğu yaz mevsimi boyunca serinlemeleri için dondurulmuş gıdalarla beslendi.

İtalya'nın başkenti Roma'daki Bioparco hayvanat bahçesinde serinlemek için dondurulmuş gıda yemek üzere olan halka kuyruklu lemurlar, 26 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Jin Mamengni/Xinhua)
İtalya'nın başkenti Roma'daki Bioparco hayvanat bahçesinde yaşayan kuyruksürenler serinlemek için dondurulmuş gıda yiyor, 26 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Jin Mamengni/Xinhua)
İtalya'nın başkenti Roma'daki Bioparco hayvanat bahçesinde serinlemek için dondurulmuş gıda yiyen bir halka kuyruklu lemur, 26 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Jin Mamengni/Xinhua)
İtalya'nın başkenti Roma'daki Bioparco hayvanat bahçesinde yaşayan bir deniz aslanı serinlemek için dondurulmuş gıda yiyor, 26 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Jin Mamengni/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI