İkinci Çin-Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri (ODAÜ) Fuarı Çarşamba günü Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Ningbo kentinde kapılarını ziyaretçilere açtı. Teması, "Yeni bir Kalkınma Paradigmasını Güçlendirmek, Kazan-Kazan Fırsatını Paylaşmak" olarak belirlenen fuar, Çin ile Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri arasında ticareti artırmayı hedefliyor.

BRICS Küresel iklim değişikliğiyle mücadelede sağlam bir temel oluşturuyor BRICS Küresel iklim değişikliğiyle mücadelede sağlam bir temel oluşturuyor
Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Ningbo kentinde düzenlenen ikinci Çin-Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri (ODAÜ) Fuarı'nda Slovenya'dan gelen bir uçağı inceleyen ziyaretçiler, 9 Haziran 2021. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Ningbo kentinde düzenlenen ikinci Çin-Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri (ODAÜ) Fuarı'nda boğa şeklindeki robotla ilgilenen bir çocuk, 9 Haziran 2021. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Ningbo kentinde düzenlenen ikinci Çin-Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri (ODAÜ) Fuarı'nda bir hızlı tren modelinin fotoğraflarını çeken ziyaretçi, 9 Haziran 2021. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI