Gündem

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İstanbullulara kritik uyarı geldi

Meteoroloji, 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredecek. Ancak aralarında İstanbul’un da bulunduğu birçok ile sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Abone Ol

Hafta sonuna sayılı zaman kala vatandaşlar, tatil öncesi planlarını yapabilmek için dört gözle hava durumunun ne söyleyeceğini bekliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yayımladığı 5 günlük hava tahmin raporu ile merakla beklenen o soruya yanıt verdi: Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte gün gün hava durumu...

19 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Marmara ve Karadeniz bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde havanın mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

20 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Karadeniz Bölgesinde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

21 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ta gök gürültülü sağanak yağış beklenirken Doğu Karadeniz bölgesinde sağan yağış bekleniyor. Diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

22 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Marmara Bölgesi, Batı Karadeniz Bölgesi, Ardahan, Artvin, Hatay ve Osmaniye'de gök gürültülü sağanak yağış beklenirken diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.