GAZZE, 7 Eylül (Xinhua) -- İsrail'in Gazze Şeridi'nin orta kesiminde ve güneyindeki iki evi hedef alan bombardımanları sonucu en az 10 Filistinli hayatını kaybetti. Filistinli güvenlik kaynakları Cuma günü Xinhua'ya yaptıkları açıklamada İsrail uçaklarının Gazze'nin orta kesimindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nın batısında bulunan bir evi vurduğunu söyledi.

UNICEF: Sudan'da 3,4 milyon çocuk salgın hastalık riski altında UNICEF: Sudan'da 3,4 milyon çocuk salgın hastalık riski altında

Hastane kaynakları hava saldırısında beş kişinin öldüğünü, bazı kişilerin de enkaz altında mahsur kaldığını bildirdi. Filistin Sivil Savunma ekiplerinden yapılan açıklamadaysa yine Cuma günü İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'un iç kesimindeki bir evi bombalaması sonucu beş kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi. Gazze'deki sağlık yetkilileri Perşembe günü yaptıkları açıklamada, Gazze Şeridi'nde devam eden İsrail saldırılarında ölen Filistinlilerin sayısının 40.878'e yükseldiğini söyledi.

Kaynak: rss