HEFEİ, 5 Eylül (Xinhua) -- Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de 20 Eylül'de başlayacak olan 2024 Dünya İmalat Kongresi'nin onur konuğu Fransa olacak. Yerel yetkililer Perşembe günü düzenledikleri basın toplantısına dört gün sürecek etkinlikte aralarında seminer ve forumların da bulunduğu 25 alt etkinliğin yer alacağını ve bu etkinliklerle gelişmiş imalat alanında elde edilen başarıların ortaya konulacağını ve küresel imalat işbirliğinin teşvik edileceğini belirtti.

Çin, Evergrande denetimleriyle ilgili olarak PwC'ye ceza verdi Çin, Evergrande denetimleriyle ilgili olarak PwC'ye ceza verdi

Fransa onur konuğu olarak Fransız imalat şirketlerinin fuara katılımlarını organize ederek, çeşitli işbirliği ve etkileşim faaliyetleri düzenleyecek. Katılımcılar arasında çok sayıda yabancı konuğun bulunacağı kongreye yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 1.000 konuk katılacak. 20.000 metrekarelik alana sahip sergi salonunda son teknolojiyle üretilen birçok ürün sergilenecek. 2018 yılından bu yana düzenlenen Dünya İmalat Kongresi'ne bugüne kadar Fortune 500 şirketlerinden 600'den fazla üst düzey yönetici katıldı. Kongre kapsamında gerçek yatırım tutarı 1,5 trilyon yuanın (yaklaşık 211,3 milyar ABD doları) üzerinde 3.600'den fazla proje imzalandı.

Kaynak: rss