Büyüleyici Siçuan Yüksek Eğitim Sergisi İstanbul’da düzenlendi Büyüleyici Siçuan Yüksek Eğitim Sergisi İstanbul’da düzenlendi

Bu, dünya genelinde çikolata severlerin, suçluluk duymadan kendilerini çikolatalı olan her şeyle şımartmalarına izin veren özel bir gün. Araştırmalar, çikolata yemenin stresi azalttığını ve insanın ruhuna iyi geldiğini gösteriyor. Tatlıya doymaya hazır olun ve bu iştah açıcı günde büyük porsiyonlarda enfes çikolatalı tatlıları tatmak için mükemmel fırsatı kaçırmayın!

Suriye'de kutlanan Anneler Günü dolayısıyla ülkenin başkenti Şam'daki bir pastanede üzerinde kalp şeklinde süslemeler olan çikolatalı pastaları satan bir satıcı, 21 Mart 2021. (Fotoğraf: Ammar Safarjalani/Xinhua)
Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Tassos Vazakas Pastanesi'nde, çikolatadan yapılmış maske takan Noel Babaları süsleyen bir çalışan, 3 Aralık 2020. (Fotoğraf: Marios Lolos/Xinhua)
Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen 6. Çikolata Fuarı sırasında çikolatalı şekerleme hazırlayan bir kız çocuğu, 22 Şubat 2019. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)
Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen 7. Brüksel Çikolata Fuarı'nda yer alan bir kutu çikolata görülüyor, 13 Şubat 2020. (Fotoğraf: Zhang Cheng/Xinhua)
Kuveyt'teki Hawalli Valiliği'nde düzenlenen bir çikolata ve kahve sergisinde yer alan çikolatalı şekerlemeler, 9 Ocak 2020. (Fotoğraf: Asad/Xinhua)
Fransa'nın başkenti Paris'teki Noel pazarında müşteri bekleyen bir çikolata satıcısı, 26 Kasım 2019. Jardin des Tuileries'te düzenlenen geleneksel Noel pazarı 5 Ocak 2020'ye kadar sürüyor. (Fotoğraf: Gao Jing/ Xinhua)
Belçika'nın başkenti Brüksel'deki bir dükkanda sergilenen çikolatalı şekerlemeler, 6 Eylül 2019. Belçika, ülkenin en önemli ihracat ürünlerinden biri olan çikolata yapımında köklü bir geçmişe sahip. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)
İtalya'nın Perugia kentinde düzenlenen 25. Eurochocolate Festivali'nde çikolata ürünlerine bakan ziyaretçiler, 19 Ekim 2018. (Fotoğraf: Cheng Tingting/Xinhua)
Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen 6. Çikolata Fuarı'nda sergilenen çeşitli şekillerdeki çikolatalar, 22 Şubat 2019. (Fotoğraf: Zheng Huansong/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI