Bilim ve teknoloji

Çinli iki bilim insanı, ülkenin en önemli bilim ödülünü düzenlenen törenle aldı

Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Merkez Askeri Komisyon Başkanı da olan Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, uçak tasarımcısı Gu Songfen ile nükleer uzman Wang...

Abone Ol

Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Merkez Askeri Komisyon Başkanı da olan Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, uçak tasarımcısı Gu Songfen ile nükleer uzman Wang Dazhong'a ödüllerini bizzat takdim etti. Ödül töreni, seçkin bilim insanları, mühendisler ve araştırma başarılarını onurlandırmak üzere her yıl düzenleniyor.

Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Merkez Askeri Komisyon Başkanı da olan Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda düzenlenen ve seçkin bilim insanları, mühendisler ve araştırma başarılarının onurlandırıldığı geleneksel törende, uçak tasarımcısı Gu Songfen'e Çin'in en önemli bilim ödülünü takdim ediyor, 3 Kasım 2021. (Fotoğraf: Pang Xinglei/Xinhua)
Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Merkez Askeri Komisyon Başkanı da olan Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda düzenlenen ve seçkin bilim insanları, mühendisler ve araştırma başarılarının onurlandırıldığı geleneksel törende, nükleer uzman Wang Dazhong'a Çin'in en önemli bilim ödülünü takdim ediyor, 3 Kasım 2021. (Fotoğraf: Xie Huanchi/Xinhua)