Çinli teknoloji şirketleri Berlin'de düzenlenen IFA Berlin 2024 fuarında dikkat çekti Çinli teknoloji şirketleri Berlin'de düzenlenen IFA Berlin 2024 fuarında dikkat çekti

Yapı ölçeği açısından dünyanın en büyük planetaryumu olan müze 17 Temmuz 2021'de açıldı. Çin (Shanghai) Pilot Serbest Ticaret Bölgesi Lingang Özel Bölgesi'nde bulunan ve yaklaşık 58.600 metrekarelik bir alanı kaplayan müze, Shanghai Bilim ve Teknoloji Müzesi'nin bir şubesi.

Çin'in doğusunda bulunan Shanghai şehrindeki Shanghai Astronomi Müzesi'nde sergilenen Çin'in uzay istasyonu çekirdek modülü Tianhe'nin gerçek ölçekli modelini ziyaret eden bir kişi, 17 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Fang Zhe/Xinhua)
Çin'in doğusunda bulunan Shanghai şehrindeki Shanghai Astronomi Müzesi'nde sergilenen Çin'in uzay istasyonu çekirdek modülü Tianhe'nin gerçek ölçeki modelini ziyaret eden insanlar, 17 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Fang Zhe/Xinhua)
Çin'in doğusunda bulunan Shanghai şehrindeki Shanghai Astronomi Müzesi'nde, Çin'in uzay istasyonu çekirdek modülü Tianhe'nin gerçek ölçekli bir modeli sergileniyor, 17 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Fang Zhe/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI