Sağlık

Çin'in Ningxia bölgesinde daha fazla okul Kovid-19 nedeniyle yüz yüze eğitime ara verdi

Bölgenin eğitim departmanına göre, bölgenin merkezi Yinchuan ve diğer şehirleri Shizuishan, Wuzhong ve Zhongwei'de bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokullar ile mesleki okullar...

Abone Ol

Bölgenin eğitim departmanına göre, bölgenin merkezi Yinchuan ve diğer şehirleri Shizuishan, Wuzhong ve Zhongwei'de bulunan anaokulu, ilkokul ve ortaokullar ile mesleki okullar ve kampüs dışı eğitim merkezlerine yüz yüze eğitime ara verilmesi talimati geldi.

Yeni yönerge ile birlikte bölgenin beş il düzeyindeki şehrinin dördünde yüz yüze eğitim şu anda askıya alındı. Bu süreçte öğrencilere çevrimiçi dersler sunulacak ve bu şehirlerde bulunan yatılı okullar ve mesleki okullar kendi koşullarına göre kapanma sistemine geçecek.

Daha önce de yaşanan son vaka artışının ardından Kovid-19 vakası bildiren üç il düzeyindeki şehirde bulunan altı ilçe düzeyinde bölgeden yüz yüze eğitime ara verilmesi istenmişti. Ningxia bölgesinin Kovid-19 önleme ve kontrol merkezine göre, bölgede Pazar günü 3 yerel kaynaklı vakanın tespit edilmesiyle birlikte 17 Ekim'den bu yana tespit edilen toplam vaka sayısı 33 oldu.