DUNHUANG, 17 Aralık (Xinhua) -- Çin'in Gansu eyaletinde yer alan antik İpek Yolu, Mogao Mağaraları ve Jiayu Geçidi de dahil olmak üzere birçok dünya mirası alanına ev sahipliği yapıyor. Turizm politikalarının iyileştirilmesi ve kış manzaraları sayesinde İpek Yolu turları turistler arasında her geçen gün daha popüler hale geliyor.

Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Dunhuang şehrinde yer alan ve Budist sanat eserlerinden oluşan zengin koleksiyonlarıyla UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Mogao Mağaraları'nı ziyaret eden turistler, 15 Aralık 2023. (Fotoğraf: Jia Zhao/Xinhua)

Çin: ABD, Taiwan'ı silahlandırmaya derhal son vermeli Çin: ABD, Taiwan'ı silahlandırmaya derhal son vermeli

Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Dunhuang şehrinde yer alan Mingsha Dağı ve Hilal Pınarı manzara noktası, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Lang Bingbing/Xinhua)

Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Jiayuguan şehrinde yer alan Jiayu Geçidi manzara alanını ziyaret eden turistler, 12 Aralık 2023. (Fotoğraf: Lang Bingbing/Xinhua)

Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletinin Dunhuang şehrinde yer alan Mingsha Dağı ve Hilal Pınarı manzara noktasında fotoğraf çektiren turistler, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Lang Bingbing/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay