BÜKREŞ, 17 Aralık (Xinhua) -- Romanya'nın başkenti Bükreş'te "Cetatea lui Bucur" adlı kış gelenek ve görenekleri festivali düzenlendi.

Süper tayfun Yagi, Çin'in Hainan eyaletinde karaya ulaştı Süper tayfun Yagi, Çin'in Hainan eyaletinde karaya ulaştı

1-332Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen "Cetatea lui Bucur" kış gelenek ve görenekleri festivali sırasında ayı dansı yapan geleneksel şarkı ve dans grubunun üyeleri, 16 Aralık 2023. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

2-302Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen "Cetatea lui Bucur" kış gelenek ve görenekleri festivali sırasında ayı dansı yapan geleneksel şarkı ve dans grubunun üyeleri, 16 Aralık 2023. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

3-278Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen "Cetatea lui Bucur" kış gelenek ve görenekleri festivali sırasında ayı dansı yapan geleneksel şarkı ve dans grubunun üyeleri, 16 Aralık 2023. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

4-210Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen "Cetatea lui Bucur" kış gelenek ve görenekleri festivali sırasında fotoğraf çekilen çocuklar ve geleneksel şarkı ve dans grubunun maskeli bir üyesi, 16 Aralık 2023. (Fotoğraf: Cristian Cristel/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay