Sağlık

Çin'in İç Moğolistan bölgesinde Kovid-19 karantinası

Çin'in kuzeyinde yer alan İç Moğolistan Özerk Bölgesi'ndeki Ejina sancağına bağlı Dalai Hubu kasabasında Kovid-19 vakalarındaki yeniden artışı önlemek amacıyla 25 Ekim'den iti...

Abone Ol

Çin'in kuzeyinde yer alan İç Moğolistan Özerk Bölgesi'ndeki Ejina sancağına bağlı Dalai Hubu kasabasında Kovid-19 vakalarındaki yeniden artışı önlemek amacıyla 25 Ekim'den itibaren kapanma uygulamasına geçildi. Kasabada yaşayan insanların sıkı karantina önlemlerine uyması ve evde kalması gerekiyor. Salgın önleme ve kontrolünde ön saflarda sıkı bir çalışma sergileyen görevliler, karantina altındaki kasaba sakinlerine yiyecek teslimi, dezenfeksiyon ve sanitasyon çalışmaları gibi hizmetler sağlıyor.

Çin'in kuzeyinde yer alan İç Moğolistan Özerk Bölgesi'ndeki Ejina sancağına bağlı Dalai Hubu kasabasında bir yerleşim bölgesini dezenfekte eden görevliler, 27 Ekim 2021. (Fotoğraf: Bei He/Xinhua)
Çin'in kuzeyinde yer alan İç Moğolistan Özerk Bölgesi'ndeki Ejina sancağına bağlı Dalai Hubu kasabasında bir lokanta sahibine sebze teslim eden bir görevli, 27 Ekim 2021. (Fotoğraf: Bei He/Xinhua)