Sağlık

Çin'in Harbin kentindeki şişme Kovid-19 test laboratuvarı faaliyete geçti

Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de bulunan bir spor merkezinde Kovid-19 testleri yapmak için mobil ve şişirilebilir bir laboratuvar 1 Kasım...

Abone Ol

Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de bulunan bir spor merkezinde Kovid-19 testleri yapmak için mobil ve şişirilebilir bir laboratuvar 1 Kasım itibarıyla resmen kullanıma açıldı. Laboratuvar bir günde nükleik asit testi için 1,75 milyon kişiden alınan sürüntü örneğini inceleyebiliyor.

Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de bir sağlık çalışanı, nükleik asit testi için kurulan bir mobil laboratuvarın şişme film odasında bir meslektaşıyla konuşuyor, 5 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de sağlık çalışanları, nükleik asit testi için kurulan bir mobil laboratuvarda çalışıyor, 5 Kasım 2021. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de bir sağlık çalışanı, nükleik asit testi için kurulan bir mobil laboratuvarın şişme film odasında çalışıyor, 5 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de bir sağlık çalışanı, nükleik asit testi için kurulan bir mobil laboratuvarın şişme film odasında çalışıyor, 5 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de sağlık çalışanları, nükleik asit testi için kurulan bir mobil laboratuvarda çalışıyor, 5 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)
5 Kasım 2021'de çekilen fotoğraf, Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de nükleik asit testi için kurulan bir mobil laboratuvarı gösteriyor. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de bir sağlık çalışanı, nükleik asit testi için kurulan bir mobil laboratuvarda tıbbi atıkları dezenfekte ediyor, 4 Kasım 2021. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Heilongjiang eyaletine bağlı Harbin'de günlük işlerini tamamlayan sağlık çalışanları, nükleik asit testi için kurulan bir mobil laboratuvardan ayrılmadan önce fotoğraf için poz veriyor, 5 Kasım 2021. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua)