Sağlık

Çin'de bir hastanede karantinada olan çocuklar için festival ortamı yaratıldı

Çin'de insanların genellikle aileleriyle biraraya geldiği Güz Ortası Festivali döneminde de görevleri başında olan sağlık çalışanları, çalıştıkları hastanede ailelerinden uzak...

Abone Ol

Çin'de insanların genellikle aileleriyle biraraya geldiği Güz Ortası Festivali döneminde de görevleri başında olan sağlık çalışanları, çalıştıkları hastanede ailelerinden uzakta olan çocuk hastalarla oyun oynadı. Hastanede, çocukların bulunduğu alanı onların seveceği hale getirmek için tedavi koğuşları ve koridorlar çizgi karakterlerle süslendi. Putian Üniversitesi'ne bağlı hastanede bakım ve destek programları ile hedef kitleye özel tedavi yaklaşımı benimseniyor. Hastanede ayrıca, küçük hastaların ev özlemini gidermek ve onları yatıştırmak için ay kekleri ve oyuncaklar da hazırlandı.

Videodan alınan görüntüde, Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Putian şehrindeki Putian Üniversite Hastanesi Grubu'na bağlı hastanenin karantina koğuşunda bir sağlık çalışanı Kovid-19 teşhisi konan çocuk hastalarla oyun oynuyor, 21 Eylül 2021. (Fotoğraf: Xinhua)
Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Putian şehrindeki Putian Üniversite Hastanesi Grubu'na bağlı hastanenin karantina koğuşunda, sağlık çalışanları Kovid-19 teşhisi konan çocuk hastalarla oyun oynuyor, 21 Eylül 2021. (Fotoğraf: Xinhua)
Videodan alınan görüntüde, Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Putian şehrindeki Putian Üniversite Hastanesi Grubu'na bağlı hastanenin karantina koğuşundaki sağlık çalışanları Kovid-19 teşhisi konan bir çocuk hastayla Güz Ortası Festivali nedeniyle karşılıklı iyi dileklerini paylaşıp hediye veriyor, 21 Eylül 2021. (Fotoğraf: Xinhua)
Çin'in güneydoğusundaki Fujian eyaletinin Putian şehrindeki Putian Üniversite Hastanesi Grubu'na bağlı hastanenin karantina koğuşunda bir sağlık çalışanı Kovid-19 teşhisi konan çocuk hastayla kağıttan fener yapıyor, 21 Eylül 2021. (Fotoğraf: Xinhua)