BEİJİNG, 23 Kasım (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Çarşamba günü Beijing'de Uruguay Devlet Başkanı Luis Alberto Lacalle Pou ile bir araya geldi. İki lider, Çin ile Uruguay arasındaki ikili ilişkilerin kapsamlı stratejik ortaklık seviyesine yükseltildiğini duyurdu.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Uruguay Devlet Başkanı Luis Alberto Lacalle Pou ile görüşmesi öncesinde Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 22 Kasım 2023. (Fotoğraf: Liu Bin/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Uruguay Devlet Başkanı Luis Alberto Lacalle Pou ile görüşmesi öncesinde Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 22 Kasım 2023.(Fotoğraf: Yue Yuewei/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Uruguay Devlet Başkanı Luis Alberto Lacalle Pou ile görüşmesi öncesinde Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 22 Kasım 2023. (Fotoğraf: Ding Haitao/Xinhua)

Çin ve Hindistan'dan ikili ilişkileri geliştirmek üzere birlikte çalışma sözü Çin ve Hindistan'dan ikili ilişkileri geliştirmek üzere birlikte çalışma sözü

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'e resmi ziyarette bulunan Uruguay Devlet Başkanı Luis Alberto Lacalle Pou ile başkent Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda bir araya geldi, 22 Kasım 2023. (Fotoğraf: Yue Yuewei/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay