Çin halojenli bütil kauçuk ithalatı için anti-damping soruşturması başlattı Çin halojenli bütil kauçuk ithalatı için anti-damping soruşturması başlattı

BEİJİNG, 7 Eylül (Xinhua) -- Çin Devlet Konseyi Üyesi ve Kamu Güvenliği Bakanı Wang Xiaohong, Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Sar Sokha ile Çin'in başkenti Beijing'de bir araya geldi. İki bakan, Çin ve Kamboçya arasındaki Kolluk Kuvvetleri İşbirliği Yılı faaliyetlerinin tamamlanması nedeniyle Cuma günü düzenlenen toplantıya eş başkanlık etti. Wang, Çin ve Kamboçya arasında güçlü dostluk bağları olduğunu ve iki ülke liderinin yeni dönemde ortak geleceğe sahip, yüksek kaliteli, üst düzey ve yüksek standartlı bir Çin-Kamboçya topluluğu inşa etme konusunda önemli bir mutabakata vardıklarını belirtti.

Wang, bu önemli mutabakatı hayata geçirmek, siyasi ve güvenlik işbirliğini artırmak, suçla mücadelede ortak eylemler düzenlemek, kolluk kuvvetleri arasında kapasite geliştirme işbirliğini arttırmak ve her iki ülke ve bölgenin güvenlik ve istikrarını ortaklaşa korumak üzere Kamboçya ile birlikte çalışmaya istekli olduklarını söyledi. Sokha ise Çin'in uzun süredir devam eden desteği ve özverili yardımları için minnettarlığını dile getirerek Kamboçya'nın iki ülke arasındaki kolluk kuvvetleri işbirliğini daha da güçlendirmeye istekli olduğunu ifade etti. İki taraf, Çin-Kamboçya kolluk kuvvetleri işbirliğini derinleştirmek için anlaşmalar imzaladı.

Kaynak: rss