Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde 74 milyon tren yolculuğu yapılması bekleniyor Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde 74 milyon tren yolculuğu yapılması bekleniyor

CENİN, 7 Eylül (Xinhua) -- Filistin ve İsrail kaynaklarına göre İsrail ordusu 10 günlük operasyonun ardından Cuma günü Batı Şeria'nın Cenin kentinden çekildi. Operasyon sırasında 21 kişinin hayatını kaybederken, kentteki birçok ev ve altyapı da hasar gördü.

İsrail ordusunun Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine yönelik operasyonunda hasar gören bir evin içerisindeki insanlar, 6 Eylül 2024. (Fotoğraf: Nidal Eshtayeh/Xinhua)
İsrail ordusunun Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine yönelik operasyonunda hasar gören bir evin içerisindeki bir adam, 6 Eylül 2024. (Fotoğraf: Nidal Eshtayeh/Xinhua)
İsrail ordusunun Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine yönelik operasyonunda harap olan bir sokaktaki insanlar, 6 Eylül 2024. (Fotoğraf: Nidal Eshtayeh/Xinhua)
İsrail ordusunun Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine yönelik operasyonunda hasar gören bir evin çatısındaki bir adam, 6 Eylül 2024. (Fotoğraf: Nidal Eshtayeh/Xinhua) 
Kaynak: rss